kvantum-tim.hr
Izdajalica

Izdajalica

Besplatna dostava
2 Narudžbe
SKU MM1725
Proizvođač Momert
37,50 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 37,50 €

Detalji

Izdajalica za rodilje | sa silikonskom čašicom

Izdajalica

Momertova ručna izdajalica posebno je dizajnirana kako bi omogućila lako, jednostavno i brzo izdajanje mlijeka.

Silikonski materijal koji se naslanja na dojku osigurava 100% pouzdano vakumsko djelovanje za vrijeme izdajanja. Proces izdajanja, pomoću silikonskog ventila i obujmice dojke, imitira prirodne pokrete bebe pri sisanju kako bi se osigurao brz protok mlijeka čime se postiže tih, udoban i nježan proces izdajanja.

Pedijatri preporučju majčino mlijeko kao najidealniju prehranu za bebe tijekom prve godine života, u kombinaciji s krutom hranom nakon 6 mjeseci starosti. Razlog leži u tome što je majčino mlijeko posebno prilagođeno potrebama bebe i sadrži antitijela koja pomažu bebu zaštititi od infekcija i alergija.

Izdojeno mlijeko možete pohraniti kako bi beba, u slučaju da ste u periodu hranjenja odsutni, mogla uživati u blagodatima vašeg mlijeka. 

Kako je izdajalica tiha i diskretna, možete ju ponjeti sa sobom bilo gdje, što vam omogućava izdajanje kada god vam paše. Na taj način izbjeći ćete i neugodne bolove uslijed nedovoljnog izdajanja ili bebinog slabijeg sisanja. 

Izdajalica će vam također pomoći da produžite period dojenja.

 

Izdajalica je jednostavno sastavlja (niže možete pronaći sličice s postupkom sastavljanja i popisom dijelova izdajalice):

Izdajalica dijelovia. poklopac cilindra

b. silikonska usisna obujmica

c. ručica

d. osigurač

e. štit dojke

f. silikonski usisni ventil

g. bočica

h. silikonski umetak

i. poklopac

j. poklopac bočice

k. duda

l. poklopac bočice

m. adapter bočice

n. baza

o. kotačić odabira usisne snage/protoka

p. silikonski brtveni prsten

 

Kako održavati izdajalicu

Prije prve uporabe i svaki puta prije uporabe izdajalice potrebno je odvojiti sve dijelove, zatim ih operite u stroju za pranje posuđa ili ih operite u toploj vodi sa sapunom i potom dobro isperite.
 
Sterilizirajte u parnom sterilizatoru ili ih prokuhajte 5 minuta. Ako koristite parni sterilizator, izdajalica će ostati sterilna u sterilizatoru najmanje 3 sata, pod uvjetom da poklopac sterilizatora nije otvoren.
Za čišćenje uređaja nemojte koristiti abrazivne ili kemijski agresivne tvari.
 
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Izdajalica
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.