kvantum-tim.hr
Set kinezioloških traka u bež boji namijenjen za postavljanje na mišiće vrata
Pre-cut kineziološke trake - pakiranje sadrži set profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezio traka u bež boji namijenjenih za postavljanje na mišiće vrata
Set kinezioloških traka u bež boji namijenjen za postavljanje na mišiće vrata

Kineziološke trake | unaprijed profesionalno izrezane | Set traka za vratne mišiće

45 Narudžbi

Set unaprijed profesionalno izrezanih kinezio traka u pakiranju za vratne mišiće. 
Set sadrži trake u obliku slova Y i X. 
Bež boja 

SKU GSPKTPP-006
1,66 €
Dostupno

Komada na skladištu 1084

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1,66 €

Detalji

Profesionalno izrezane kinezio trake | u bež boji | Set traka za vratne mišićeProfesionalnao pripremljene i unaprijed izrezane kineziološke trake - set za vratne mišiće - ponuda kvantum tim

(na slici su prikazane kineziološke trake u bež boji)

Unaprijed profesionalno izrezane kineziološke trake prirodni su oblik pomoći kod tretiranja bolova u vratu, leđima, koljenu ili ruci, pogodne za nošenje kroz duži period vremena.

Uz svako pakirnje unaprijed profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezioloških traka dolaze jednostavne upute kako ih aplicirati što omogućava njihovu laganu primjenu i u udobnosti vašeg doma.

Pravilno postavljene kineziološke trake stimuliraju kožne receptore svaki put kada se pokrenete a taj stimulirajući efekt prenosi se na mišiće, zglobove i ligamente potičući ih da se aktiviraju na optimalan način.

Kada se pravilno postave, profesionalno izrezane kineziološke trake omogućavaju i potiču protok limfe u limfni sustav što pozitivno utječe na receptore boli - rezultat je smanjenje i prestanak boli te brže prolaženje edema. Istovremeno, nošenjem kinezio traka, poboljšava se propriocepcija odnosno osjećaj vlastitog tijela u prostoru i osjećaj položaja pojedinih dijelova tijela u odnosu na ostatak, čime se (prilikom kretanja) umanjuje mogućnost za daljnje ozljeđivanje i omogućava veća stabilnost.

GSPKTPP-006 - pakiranje sadrži set unaprijed profesionalno izrezanih traka u bež boji - namijenjenih za vratne mišiće (smanjite bol, opustite vratne mišiće i poboljšajte cirkulaciju).

Tehničke karakteristike

Sastav - 97% pamuk i 3% elastin

U setu (pakiranju) se nalaze:

  • Traka Y (5 x 20 cm) - 1 komad 
  • Traka Y (5 x 15 cm) - 1 komad
  • Traka X (5 x 10 cm) - 1 komad

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Kineziološke trake | unaprijed profesionalno izrezane | Set traka za vratne mišiće
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.