kvantum-tim.hr
Kirurška pinceta po Adsonu
Rebstock Brand
Kirurška pinceta po Adsonu
Pinceta kirurška Adson 12,0 cm
Pinceta kirurška Adson 12,0 cm
Pinceta kirurška Adson 15,0 cm
Pinceta kirurška Adson 15,0 cm

Kirurške pincete po Adsonu | Rebstock

12 Narudžbi

Služi za hvatanje krvnih žila i živaca, vađenje stranih tijela i male kirurške zahvate. Sa dva zuba na vrhu za lakše hvatanje tkiva. Dostupna u tri veličine - izrađena od nehrđajućeg čelika.

SKU 10.1-SA
Proizvođač Rebstock

* Obavezna polja

19,50 €
Dostupno

Detalji

Rebstock brand Njemačka tvrtka Rebstock proizvodi kirurške instrumente i implantate više od 20 godina. Medicinski instrumenti se neprestano unaprjeđuju i poboljšavaju, a Rebstock je među prvima po inovativnom dizajnu i kvaliteti svojih proizvoda. Pri proizvodnji se koriste CNC-kontrolirani strojevi te visoko-kvalificirani mehanički uređaji za izradu kirurških instrumenata. Cijela proizvodnja podrvgnuta je strogo kontroliranim inspekcijama, garantirajući tako samo najbolje i najpreciznije instrumente.

NjemačkaNjemačka kvaliteta | Vrhunski inovativni dizajn

Kirurška inceta po Adsonu | Rebstock

Koristi se prilikom kirurških zahvata za pridržavanje tkiva. Sastoji se od dva kraka međusobno spojena u obliku slova „V“. Izrađena je od široke drške s uskim vrhom koji onemogućava klizanje. Služi za hvatanje krvnih žila i živaca; vađenje stranih tijela i male kirurške zahvate. Za razliku od klasične pincete po Adsonu ima zube na vrhu pomoću kojih se lakše hvata za tkivo. Dostupna u tri veličine - izrađena od nehrđajućeg čelika.

Pinceta po Adsonu Pinceta po Adsonu | Nehrđajući čelik - Njemačka kvaliteta

Tehničke karakteristike

Šifra Duljina
10.180.12 12 cm
10.180.15 15 cm
10.180.18 18 cm
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Kirurške pincete po Adsonu | Rebstock
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.