kvantum-tim.hr
Hvatalica za polipe po Notu - 27 cm | Rebstock

Hvatalica za polipe po Notu - 27 cm | Rebstock

Besplatna dostava

Hvatalica za polipe po Notu se koristi za hvatanje i otklanjanje polipa iz maternične šupljine. 27 centimetara, izrađen od nehrđajućeg čelika.

SKU 70.540.27
Proizvođač Rebstock
92,83 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 92,83 €

Detalji

Rebstock brand Njemačka tvrtka Rebstock proizvodi kirurške instrumente i implantate više od 20 godina. Medicinski instrumenti se neprestano unaprjeđuju i poboljšavaju, a Rebstock je među prvima po inovativnom dizajnu i kvaliteti svojih proizvoda. Pri proizvodnji se koriste CNC-kontrolirani strojevi te visoko-kvalificirani mehanički uređaji za izradu kirurških instrumenata. Cijela proizvodnja podrvgnuta je strogo kontroliranim inspekcijama, garantirajući tako samo najbolje i najpreciznije instrumente.

NjemačkaNjemačka kvaliteta | Vrhunski inovativni dizajn

Hvatalica za polipe - Po Notu | Rebstock

Hvatalica za polipe po Notu se koristi za hvatanje i otklanjanje polipa iz maternične šupljine. Također se koristi i za pridržavanje spužvice te kao opći stabilizator za pridržavanje mekanog tkiva. Instrument se sastoji od ravnih krakova te plosnatih ovalnih vršaka s nazubljenjima. Duljina instrumenta je 27 centimetara što omogućava pristup teško dostupnim dijelovima. Izrađen je od nehrđajućeg čelika.

Hvatalica za polipe po Notu Hvatalica za polipe po Notu | Nehrđajući čelik - Njemačka kvaliteta

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Hvatalica za polipe po Notu - 27 cm | Rebstock
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.