kvantum-tim.hr
Koncentrator kisika, boja drva

Koncentrator kisika, boja drva

Besplatna dostava
1
4 Narudžbe
1 Recenzija

Koncentrator kisika je uređaj koji kisik iz prostora pretvara u koncentrirani kisik u rasponu od 30 do 93+/-3% . Inače se zrak koji dišemo sastoji od oko 20% kisika, 78% ostalo su brojni drugi plinovi u malim količinama. Što znači da je zrak koji se udiše iz uređaja višestruko koncentriraniji i bogatiji kisikom od prirodnog disanja, što znčajno obogaćuje krv i mozak bolesnika. 
Dugoročno gledano koncentrator kisika je praktičniji i isplativiji od boce za kisik jer kada se jednom nabavi, nema potrebe za zamjenom i punjenjem. 
Dostupan i u bijeloj boji.

SKU YUWELL-YU-500
Proizvođač Yuwell
636,17 €
Dostupno

Komada na skladištu 2

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 636,17 €

Detalji

Koncetrator kisika YU 500 u boji drva namijenjen je korištenju cjelokupnoj populaciji bez obzira na dob jer potiče funkcioniranje mozga, poboljšava izgled kože, utječe na zdravlje u cijelosti, također potiče opuštanje, podiže produktivnost, poboljšava funkciju pamćenja i smanjuje mentalni umor.
 

Protok kisika: 1-5 l/min (1 L/min >90%)
Koncentracija kisika: 30% ~ 90%
Izlazni tlak: 45 kPa
Buka za vrijeme rada: ≤43 dB
Dimenzije: 295 x 175 x 270 mm
Neto težina: 7,5 kg
Ulazna snaga: 100 VA
Napajanje: 220+/-22V, 50+/-1 Hz

 

Značajke

Stabilna koncentracija kisika                Koncentrator_kisika_YU300

 

 Izuzetno tihog rada                                 Koncentrator_kisika_YU500


Infracrveni daljinski upravljač                Koncentrator_kisika_YU300

Lagano čišćenje ili izmjena filtera        Koncentrator_kisika_YU300

 

Čist zrak na dohvat ruke                          Koncentrator_kisika_YU300          

 

 

 

Tehničke karakteristike

Veliki LCD zaslon s lako čitljivim podacima pomoću kojeg lako upravljate uređajem u svijetlim i tamnim prostorima. Pomoću infracrvenog daljinskog upravljača lako ćete povećati ili smanjiti vrijeme trajanja rada, odabrati funkciju stvaranja negativnih iona, regulirati jačinu protoka i uključiti odnosno isključiti uređaj. Uređaj je opremljen funkcijom alarma koji vas upozorava kada je potrebno provesti određenu radnju poput čišćenja filtera.

Mišljenja korisnika

Kvantum tim - koncentrator kisika · 13.10.2021.
Reklama je zlata vrijedna /to uopće nije opis proizvoda/nakon nekog vremena upotrebe negdje u aparatu je nastao neki čep i onda sam umjesto 93% čistog kisika , počela dobivati 60% i manje. Aparat je još uvijek u garantnom roku i skuplja prašinu u vašem servisu već više od 2 tjedna . Ljudi ne kupujte tu beskorisni staru ropotariju , od nje se nećete puno pomoći a i nije baš jeftino.Recenziju ne možeš poslati ukoliko ne opališ sve zvjezdice , znank za 0 bodova ne postoji.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Koncentrator kisika, boja drva
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.