kvantum-tim.hr
UV zamka protiv komaraca

UV zamka protiv komaraca

58 Narudžbi
SKU MQ.010.000
Proizvođač Maniquick
26,05 €
Dostupno

Komada na skladištu 3

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 26,05 €

Detalji

UV zamka MQ.010.000 protiv komaraca i ostalih letećih insekata tvrtke Maniquick jedinstvena je svojim djelovanjem i oblikom a odlikuje se izuzetno jednostavnim rukovanjem. Ultraljubičasta tehnologija pokazala se vrlo učinkovitom protiv kukaca. Njih privlači svjetlo, a onda se u unutrašnjosti uređaja brzo i higjenski unište visokim naponom. Nakon toga upadaju u ladicu za prikupljanje koja se lako i brzo prazni i čisti. Uređaj je siguran i ekološki.

 

Rukovanje:

Uključite MQ.010.000 uređaj u električnu utičnicu. Uređaj koristite u zatvorenomi suhom prostoru. Ultraljubičasto svjetlo svijetli i privlači leteće kukce, koji se uništavaju dodirom s metalnom rešetkicom koja je pod naponom. Jednostavnim iskapčanjem uređaja iz utičnice, uređaj je isključen. MQ.010.000 uređaj se koristi samo u mračnim prostorijama. Zbog senzora za aktiviranje UV lampice, uređaj se automatski aktivira kada se postavi u mračnoj prostoriji.

Tehničke karakteristike

Tehnički podaci:

✓ Napon: 220V/240V 50/60Hz
✓ Potrošnja 3W
✓ Mjere: 110x58x80 mm
✓ Težina: 120 g

 

Čišćenje i njega:

MQ.010.000 uređaj se smije čistiti samo kada je isključen iz struje. Uređaj držite tako da ne ne mogu ispasti sprijeda. Sa stražnje strane povucite ladicu i ispraznite nakupljene kukce. Isperite ladicu, osušite ju, i ponovno umetnite u uređaj. Površina uređaja smije se čistiti samo vlažnom krpicom. Nemojte koristiti oštra ili zapaljiva sredstva. Uređaj, kada nije u funkciji, čuvajte uvijek na suhom mjestu dalje od izvora vlage. Nikada nemojte sami otvarati uređaj, osim ladice za kukce.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
UV zamka protiv komaraca
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.