kvantum-tim.hr
Vaga stupna s BMI indeksom Seca-799 Klasa III

Vaga stupna s BMI indeksom Seca-799 Klasa III

Besplatna dostava

Elekronička stupna vaga Seca-799 s BMI indeksom, klasa III. Može se nadograditi visinomjerom Seca-224.

SKU SECA-799
Proizvođač Seca
Cijena Cijena na upit 013637453
766,98 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 766,98 €

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

 

SECA-799 Digitalna stupna vaga

Digitalna baterijska stupna vaga idealna za svakodnevnu uporabu u zdravstvenim ustanovama. Vrlo mala potrošnja energije čini ju povoljnom i isplativom investicijom. Vaga je opremljena kotačićima za transport pa ju je jednostavno premještati.

Sadrži nekoliko naprednih funkcija (TARA, HOLD, BMI) za raznovrsnu namjenu. Zaslon sadrži tipku "BMI" koja u trenu isčitava indeks tjelesne mase (BMI). BMI indeks omogućuje procjenu nutritivnog stanja pacijenta.

Protuklizna podloga na gazištu osigurava sigurno korištenje vage. Napajanje na baterije. Kapacitet: do 200 kg, gradacija po 100 g < 150 kg <200 g.

 

Oznaka Klasa III

Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez oznake Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

 

Preuzimanja

Preuzmite Letak o Seca-799 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku) 

Tehničke karakteristike

SECA-799

Klasa: III
Kapacitet: 200 kg
Graduacija (g): 100 g < 150 kg > 200 g
Napajanje: baterija (adapter kao opcija)
Dimenzije (ŠxVxD): 294 x 831 x 417 mm
Dimenzije postolja (ŠxVxD): 272 x 75 x 280 mm
Težina: 6,3 kg
Funkcije: TARE, HOLD, BMI, automatsko gašenje
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Vaga stupna s BMI indeksom Seca-799 Klasa III
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.