kvantum-tim.hr
Talasotermalne soli za kupanje

Talasotermalne soli za kupanje

5 Narudžbi

Talasotermalne soli se preporučuju kao dopunska terapija Biomud ljekovitom termalnom blatu. Koriste se za tretiranje celulita, za borbu protiv gubitka vode i edeme, smanjenje acideta tijela, balansiranje prirodne pH vrijednosti te kao adjuvans za kožne probleme. 

SKU ABT-TALASOTERM
Proizvođač Thermalis
16,76 €
Dostupno

Komada na skladištu 2

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 16,76 €

Detalji

Thermalis logo 

Thermalis proizvodi temeljeni su na ljekovitim supstancama iz termalnih izvora Abano (Eugane) termi u Italiji. Terme su okružene brdima i nalaze se na jednom od najstarijih izvora termalne vode na ovom području. Hipertermalna voda i blato iz termalnih izvora Abano termi koriste još od antičkih vremena za liječenje i olakšavanje mnogobrojnih problema. Abano terme su danas jedan od najpoznatijih termalnih spa centara koje svake godine posjeti više od 2 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta kako bi poboljšalo svoje zdravlje. Tvrtka Thermalis iz Abano termi još je pred 100 godina prepoznala potrebe posjetitelja te im je omogućila da sa sobom u svoj dom ponesu proizvode koje su koristili za vrijeme svojeg boravka u termama i nastave s tretmanima kako bi poboljšali i revitalizirali zdravlje svojeg organizma.

Thermalis proizvodi nude gotovo identično iskustvo kao i posjet termama, a dostupni su po povoljnoj cijeni i u prikladnom pakovanju. Ljekovito djelovanje blata i hipertermalne vode iz termalnih izvora Abano termi je povnato već tisućama godina, što uključuje smanjenje edema, protuupalno djelovanje, analgetsko, umirujuće, keratolitičko i keratoplastično djelovanje. 

 

  

Sastojci
Svi Termalis proizvodi se sastoje od prirodnih sirovina obrađenih prema ekološkim standardima. Ne sadrže bojila, konzervanse, kemijske emulgatore, vazelin, silikon, mineralna ulja. Proizvodi se testiraju na nikal i druge alergene. Sirovine nisu životinjskog porijekla i ne testiraju se na životnijama. Licenca za izvoz iz Italije je odobrena od strane Ministarstva Zdravstva. 

Hipertermalna voda
Voda iz Abano termalnih izvora je klasificirana kao hipertermalna salsobromjodična bogata oligoelementima. Voda se crpi iz meteorskih taloga Dolomita (Monti Lessini) s dubine 3 do 4 km gdje temperatura vode seže do 170°C i akumulira minerale. Hipertermalna salsobromjodična voda je bogata: 

  • 1) solima - prirodnim katalizatorima,
  • 2) bromom s antiseptičkim umirujućim djelovanjem, 
  • 3) jodom - omekšava gornji sloj kože, smanjuje edem te djeluje kao antiseptik. 

Temperatura na izvoru 86,5°C, pH 7,0. 

Talasotermalne soli za kupanje

Medicinske sole bazirane na hipertermalnoj vodi iz termalnih izvora Eugane - mješavina minerala i morske soli izvađenih iz drevnih taloga. Mješavina elemenata u ovoj smjesi sinergično djeluje s mineralima i vitaminima u našem tijelu, te je potpuno prirodan komplement i ljekovitom blatu.

Sastoji se od:

  • 1) hipertermalne vode iz termalnog izvora Eugane
  • 2) termalnog slanog ekstrakta
  • 3) morske soli

soli

Korištenje talasotermalne soli za kupanje

Talasotermalne soli se preporučuju kao dopunska terapija Biomud ljekovitom termalnom blatu.

Idealno za korištenje:
✓ za borbu protiv gubitka vode i edeme,
✓ smanjenje aciditeta tijela,
✓ balansiranje prirodne pH vrijednosti,
✓ kao adjuvans za kožne probleme,
✓ za tretiranje celulita.

Uporaba
Ručnik iz pakiranja namočite u otopini soli, te ga postavite na tretirano područje. Ostavite da djeluje 15 minuta i isperite. U kombinaciji s Biomud termalnim blatom čini sinergistički potpun tretman, dok u kadi stvara potpuno termalno okruženje kakvo možete dobiti u Abano termama.

Doziranje
Ručnik: 1 paketić soli (40 ml) otopite u 5 litara vode. Ručnik namočite u dobivenu otopinu.
Kada: 5 paketića (5 x 40 ml) otopite u kadi. 

U pakiranje je uključeno 10 paketića (40 ml svaki) i ručnik. 

Tehničke karakteristike

Pakovanje
10 paketića soli za kupanje (40 ml svaki) i ručnik 

UPOZORENJA
Proizvod čuvajte na hladnom, suhom mjestu, dalje od izvora topline i sunčeve svjetlosti. Nakon korištenja zatvorite ampulu. Držite dalje od dosega djece.Ne koristite ako ste alergični na neki od sastojaka. U slučaju pojave iritacije, odmah prestanite s korištenjem. Ne koristite na oštećenoj koži, otvorenim ranama ili ako imate kožna oboljenja. Ne koristite nakon isteka roka valjanosti. Ne gutajte.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Talasotermalne soli za kupanje
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.